Paluun taitajat

Paluu on monenlaisten osaajien työnantaja ja laaja-alainen asiantuntijapalveluiden tarjoaja. Ihmisellä voi olla tietoa, taitoa ja ideoita myytäväksi asti, mutta oman yrityksen perustaminen ei syystä tai toisesta ole juuri silloin ajankohtaista. Osuuskunnassa työskentely on tällöin hyvä tapa testata ideoiden kantavuutta tai ansaita lisätuloja.

Osuuskuntamme on syntynyt Suomeen paluumuuttaneiden tarpeesta työllistää itsensä. Olemme käytännön koulimia asiantuntijoita itsensä työllistämisessä, palvelutuotteiden kehittämisessä ja myymisessä sekä verkostoitumisessa niin kotimaassa kuin kauempanakin. Elämän, myös työelämän, rakentaminen ei aina ole helppoa, mutta antoisaa se voi olla.

Jos etsit tapaa työllistää itsesi omaa asiantuntemustasi myyden, osuuskunnan jäsenyys voi sopia sinulle. Uudet jäsenet vat tervetulleita Osuuskunta Paluuseen. Uskomme verkostojen voimaan ja yhteistyöhön kilpailun sijaan.

Millaisiin tilanteisiin osuuskunnan jäsenyys sopii?

Osuuskunnan jäsenyys sopii ihmiselle, jolla on halu työllistyä. Jäsenissämme on niin työttömäksi joutuneita uuden uran rakentajia, muun palkkatyön tuomia ansioita täydentäviä kuin yritysideaansa testaaviakin. Osuuskunnan jäsen voi työllistää itsensä satunnaisesti, kokoaikaisesti tai jotain siltä väliltä, riippuen elämäntilanteesta ja tarjomiensa palvelujen kysynnästä.

Miten voin liittyä?

Täytä alalaidassa oleva yhteydenottolomake, niin soitamme tai lähetämme sinulle sähköpostia.

Uudet jäsenet hyväksyy osuuskunnan hallitus. Liittyessä maksetaan 150 euron suuruinen osuusmaksu, jonka saa takaisin, mikäli joskus eroaa osuuskunnasta.

Oletko kiinnostunut jäsenyydestä? Jätä yhteydenottopyyntö.

Miten haluat, että olemme yhteydessä?